SPOK 7950R

De SPOK 7950R is een robuuste pager die verschillende belangrijke functionaliteiten bezit waarmee het een uitstekende communicatieoplossing is in diverse toepassingen. Allereerst is de robuuste behuizing hevig getest tegen zware omgevingen om zo zekerheid te kunnen bieden dat de pager werk... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De SPOK 7950R is een robuuste pager die verschillende belangrijke functionaliteiten bezit waarmee het een uitstekende communicatieoplossing is in diverse toepassingen. Allereerst is de robuuste behuizing hevig getest tegen zware omgevingen om zo zekerheid te kunnen bieden dat de pager werkt in omgevingen waar het niet al te fijn is. De behuizing is drie keer zo dik dan andere pagers en het LCD display kan beschermd worden met de holster. Het voordeel van dit model is de programmering en de mogelijke afscherming van dergelijke functies voor gebruikers. Dit voorkomt dat er foutmeldingen of moeilijkheden optreden waardoor de pager niet optimaal zou kunnen werken en gebruikers niet van meldingen op de hoogte zijn. Veel functies kunnen met de hand geprogrammeerd worden maar middels een USB kunnen functies ook via een desktop geprogrammeerd worden. De communicatie verloopt via het POCSAG-netwerk. Het LCD display is voorzien van vier tekstregels waarop 20 karakters per regel weergegeven kunnen worden. Het verlichte LCD scherm zorgt ervoor dat informatie ook in het donker nauwkeurig is af te lezen. Om waarschuwingsberichten duidelijk te maken bij de gebruiker kan deze een afzonderlijk toon krijgen om prioriteit aan te geven. Hierdoor weet de gebruiker gelijk hoe urgent de binnenkomende melding is. Normale berichten kunnen voorzien worden van een melodie en/of trilling. Verder kan de SPOK 7950R als oplaadbare pieper geconfigureerd worden waarmee de pager in een oplaadstation gezet kan worden. De normale AA batterij die in het toestel gezet dient te worden kan maar liefst een stand-by tijd bieden van 80 dagen, waarmee het een langere stand-by tijd biedt dan de meeste pagers.
spok-pagers

Pakketinhoud

De 7950R van SPOK wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SPOK 7950R
Modelnummer(s) 7950R
Accu 1 x AA batterij
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

SPOK 7950R specificaties

Algemene eigenschappen

Merk SPOK
Artikelnummer 7950R
Productnaam SPOK 7950R

Afmeting en gewicht

Afmeting 70 x 49 x 19 mm
Gewicht 60 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type LCD Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 4 regels

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 50 berichten
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.