Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

spok-pagers

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie

Vraag meer informatie aan.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

SPOK BRAVO 502

De Bravo 502 biedt gebruikers een intrinsieke veilige oplossing met een verscheidenheid aan veelzijdige en onmisbare functies die snelle berichtmogelijkheden bieden om aan de dagelijkse communicatiebehoeften te voldoen. Bekijk maximaal 18 berichten tegelijk en ontvang een melding wanneer het geheugen van de pager vol is om ervoor te zorgen dat de optimale opslagcapaciteit voor inkomende berichten behouden blijft. Deze nieuwe generatie semafoons stelt professionals die veel onderweg zijn in staat om verbonden te blijven, waar zij zich ook bevinden. Deze pager wordt gevoed door een enkele AAA-alkalinebatterij, een ander type batterij dan AAA-alkaline gebruiken is niet mogelijk. Communicatie vindt plaats via het FLEX netwerk. De Bravo 502 Pager is ideaal voor overheids- / openbare veiligheid, humanitaire hulp, veiligheid, olie & gas en gezondheidszorg.

Omschrijving

De SPOK Bravo 502 pager biedt professionals onderweg een betrouwbare en gemakkelijke manier om verbonden te blijven. Met zijn eenvoudig te gebruiken ontwerp met twee knoppen, krasbestendige lens en verwijderbare riemclip, levert de Bravo 502 de duurzaamheid en functionaliteiten die nodig zijn om aan al uw berichtenbehoeftes te voldoen. De Bravo 502 beschikt over meerdere waarschuwingssoorten waardoor gebruikers keuze hebben in hun manier van communicatie. Voor berichten die meer dan de tekst-ruimte nodig hebben, biedt de Bravo 502 een berichtfunctionaliteit die u waarschuwt voor berichten die onder deze categorie vallen. In contact blijven met het personeel is van groot belang en daarom heeft de Bravo 502 een indicator "buiten bereik" om personeel te laten weten wanneer ze buiten het dekkingsgebied zijn gegaan. Daarnaast ontvangt de gebruiker ook een waarschuwingsgeluid om aan te geven dat het bericht niet zal worden ontvangen totdat de gebruiker terugkeert naar het dekkingsgebied.

Pakketinhoud van de SPOK BRAVO 502

ProductnaamSPOK BRAVO 502
Modelnummer(s)BRAVO 502
Accu1 x AAA batterij
Draag accessoireRiemclip
DocumentatieHandleiding

Algemene specificaties van de SPOK BRAVO 502

Afmeting en gewicht

Afmeting64 x 43 x 19.5 mm
Gewicht45 gram
IP-normeringIP68

Batterij

Batterij type1 x AAA batterij
Batterij verwijderbaarJa zelf te vervangen door gebruiker
Batterij stand-by tijd1080 uur

Frequentie & Protocol

Frequentieband900 MHz
ProtocolFlex

Berichten

Berichten typeNummeriek
Berichten geheugen18 berichten
Berichten beveiligingTot 10 berichten beveiligen

Notificaties

Hoorbare notificatiesJa
Vibrerende notificatiesJa
Visuele notificatiesJa

Beveiliging

Versleutelde berichtenJa

Service & Support

Support, onderhoud en reparatie

Landelijke leverancier

Altijd in de buurt of op locatie.

Snelle verzending

Bezorgen of afhalen.

Kan ik u adviseren?

SMELT Medewerker

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

Telefonisch

Direct telefonisch contact.

Mail

Gebruik het contactformulier om ons te mailen.

Liever leasen?

Verhuur en lease

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.