SPOK BRAVO 502

De Bravo 502 biedt gebruikers een intrinsieke veilige oplossing met een verscheidenheid aan veelzijdige en onmisbare functies die snelle berichtmogelijkheden bieden om aan de dagelijkse communicatiebehoeften te voldoen. Bekijk maximaal 18 berichten tegelijk en ontvang een melding wanneer h... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Bravo 502 biedt gebruikers een intrinsieke veilige oplossing met een verscheidenheid aan veelzijdige en onmisbare functies die snelle berichtmogelijkheden bieden om aan de dagelijkse communicatiebehoeften te voldoen. Bekijk maximaal 18 berichten tegelijk en ontvang een melding wanneer het geheugen van de pager vol is om ervoor te zorgen dat de optimale opslagcapaciteit voor inkomende berichten behouden blijft. Deze nieuwe generatie semafoons stelt professionals die veel onderweg zijn in staat om verbonden te blijven, waar zij zich ook bevinden. Deze pager wordt gevoed door een enkele AAA-alkalinebatterij, een ander type batterij dan AAA-alkaline gebruiken is niet mogelijk. Communicatie vindt plaats via het FLEX netwerk. De Bravo 502 Pager is ideaal voor overheids- / openbare veiligheid, humanitaire hulp, veiligheid, olie & gas en gezondheidszorg. De SPOK Bravo 502 pager biedt professionals onderweg een betrouwbare en gemakkelijke manier om verbonden te blijven. Met zijn eenvoudig te gebruiken ontwerp met twee knoppen, krasbestendige lens en verwijderbare riemclip, levert de Bravo 502 de duurzaamheid en functionaliteiten die nodig zijn om aan al uw berichtenbehoeftes te voldoen. De Bravo 502 beschikt over meerdere waarschuwingssoorten waardoor gebruikers keuze hebben in hun manier van communicatie. Voor berichten die meer dan de tekst-ruimte nodig hebben, biedt de Bravo 502 een berichtfunctionaliteit die u waarschuwt voor berichten die onder deze categorie vallen. In contact blijven met het personeel is van groot belang en daarom heeft de Bravo 502 een indicator "buiten bereik" om personeel te laten weten wanneer ze buiten het dekkingsgebied zijn gegaan. Daarnaast ontvangt de gebruiker ook een waarschuwingsgeluid om aan te geven dat het bericht niet zal worden ontvangen totdat de gebruiker terugkeert naar het dekkingsgebied.
spok-pagers

Pakketinhoud

De BRAVO 502 van SPOK wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SPOK BRAVO 502
Modelnummer(s) BRAVO 502
Accu 1 x AAA batterij
Draagaccessoire Riemclip
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk SPOK
Artikelnummer BRAVO 502
Productnaam SPOK BRAVO 502

Afmeting en gewicht

Afmeting 64 x 43 x 19.5 mm
Gewicht 45 gram

Batterij eigenschappen

Display & Toetsen eigenschappen

Achtergrondverlichting Ja
Display regels 2 regels

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 18 berichten
Berichten beveiliging Tot 10 berichten beveiligen
Versleutelde berichten Ja

Verbinding eigenschappen

Frequentieband 900 MHz
Protocol Flex

Omgeving eigenschappen

Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.