SPOK ST800 PLUS

De SPOK ST800 Plus is een robuust toestel maar ook zeer stijlvol ontworpen in een eenvoudig jasje en is daarmee zeer geschikt voor dagelijkse activiteiten. Middels de 900MHz frequentieband communiceert deze pager op het Flex communicatieprotocol, wat in Nederland op landelijk niveau toegep... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De SPOK ST800 Plus is een robuust toestel maar ook zeer stijlvol ontworpen in een eenvoudig jasje en is daarmee zeer geschikt voor dagelijkse activiteiten. Middels de 900MHz frequentieband communiceert deze pager op het Flex communicatieprotocol, wat in Nederland op landelijk niveau toegepast wordt op de P2000-communicatie. Beveiliging en betrouwbaarheid zijn hedendaags zeer belangrijk voor organisaties die zeer gevoelige informatie beheren. Deze apparaten zijn ontworpen om een ​​integraal onderdeel te zijn van een kritische communicatieoplossing. Om gevoelige informatie te versleutelen kan het 10 berichten vergrendelen, zodat berichtgeving betrouwbaar met elkaar gedeeld kunnen worden. De SPOK ST800 beschikt allereerst over een verlicht display, zodat communicatie in donkere omgevingen geen probleem hoeft te zijn en u zo altijd verzekerd bent van een uitstekende gestroomlijnde communicatie. Verder geeft het display de tijd en datum weer en leest u eenvoudig binnenkomende meldingen af. Om te zorgen dat er geen oproepen gemist worden, heeft de pager de mogelijkheid om diverse tonen in te stellen, zoals een piep of melodie. Ook bevat de ST800 een triloptie om zo in rumoerige omgevingen alsnog bewust te zijn van een binnenkomende oproep. Om binnenkomende oproepen te herkennen is er daarnaast ook de keuze uit acht verschillende melodieën. Om de pager te kunnen laten functioneren is er één AAA batterij benodigd. Op stand-by modus kan de pager maar liefst 45 dagen mee waardoor het garant staat voor een langdurig betrouwbaar gebruik. Mocht de batterij bijna leeg zien wordt de gebruiker ervan op de hoogte gesteld door middel van de batterij-indicator, net als dat het een indicator heeft voor als het geheugen volledig vol zit.
spok-pagers

Pakketinhoud

De ST800 PLUS van SPOK wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SPOK ST800 Plus
Modelnummer(s) ST800-Plus
Accu 1 x AAA batterij
Draagaccessoire Riemclip
Documentatie Verkortehandleiding, veiligheidsinstructie en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

SPOK ST800 PLUS specificaties

Algemene eigenschappen

Merk SPOK
Artikelnummer ST800 PLUS
Productnaam SPOK ST800 PLUS

Afmeting en gewicht

Afmeting 38.86 x 57.9 x 177.8 mm
Gewicht 39,7 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type LCD
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 1 regel

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja het display laat notificaties zien voor geheugen vol, lage batterij en ongelezen berichten

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 30 berichten
Berichten beveiliging Tot 14 berichten beveiligen
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.