SPOK T5

De SPOK T5 is een een alfanumerieke pager met een gecodeerde paging-optie. Met beveiligde messaging-mogelijkheden en display-lock beveiligingsfuncties, biedt dit apparaat een krachtig hulpmiddel voor communicatie voornamelijk in de gezondheidszorg en noodhulp. Met de T5 eenrichtingspager k... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De SPOK T5 is een een alfanumerieke pager met een gecodeerde paging-optie. Met beveiligde messaging-mogelijkheden en display-lock beveiligingsfuncties, biedt dit apparaat een krachtig hulpmiddel voor communicatie voornamelijk in de gezondheidszorg en noodhulp. Met de T5 eenrichtingspager kunt u verbonden blijven met een betrouwbare berichtenservice. Hun beveiligingsfuncties voor beveiligde berichtenuitwisseling en displayvergrendeling helpen uw organisatie te voldoen aan de huidige AVG-wetgeving. Met de T5 eenrichtingspager heeft u een betrouwbare berichtenservice door middel van een klein en handig model. De T5 ondersteunt berichtversleuteling met behulp van het versleutelingsalgoritme. Elk apparaat is geprogrammeerd met een unieke sleutel. Berichten worden gecodeerd zodra ze het Spok-netwerk binnenkomen. Beveiliging en betrouwbaarheid zijn hedendaags essentieel voor organisaties die zeer gevoelige informatie beheren. Deze apparaten zijn ontworpen om een ​​integraal onderdeel te zijn van een kritische communicatieoplossing. Ook is de pager voorzien van de displayvergrendeling functie. Als de functie is ingeschakeld, wordt de gebruiker gevraagd een toegangscode in te voeren. Na vijf minuten inactiviteit wordt de displayvergrendeling geactiveerd. De gebruiker moet vervolgens de juiste volgorde invoeren voordat hij toegang krijgt tot het apparaat en berichten kan lezen.
spok-pagers

Pakketinhoud

De T5 van SPOK wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SPOK T5
Modelnummer(s) T5
Accu 1 x AAA batterij
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk SPOK
Artikelnummer T5
Productnaam SPOK T5

Afmeting en gewicht

Afmeting 76.2 x 53.34 x 22.86 mm
Gewicht

Batterij eigenschappen

Display & Toetsen eigenschappen

Display type LED
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 2 of 4 regels

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 20 berichten
Berichten beveiliging Tot 16 berichten beveiligen
Versleutelde berichten Ja

Verbinding eigenschappen

Frequentieband 900 MHz
Protocol Flex

Omgeving eigenschappen

Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.