SPOK TITAN III PLUS

De SPOK TITAN III PLUS is een pager die u moeiteloos verbonden houdt met een betrouwbare berichtenservice in een klein en handig apparaat. Zijn lange batterijduur en gemakkelijk af te lezen scherm maken het een vertrouwde aanvulling op uw bestaande communicatieapparatuur. Met de pager hee... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De SPOK TITAN III PLUS is een pager die u moeiteloos verbonden houdt met een betrouwbare berichtenservice in een klein en handig apparaat. Zijn lange batterijduur en gemakkelijk af te lezen scherm maken het een vertrouwde aanvulling op uw bestaande communicatieapparatuur. Met de pager heeft u de mogelijkheid om (maximaal) 20 berichten in uw pager te hebben, waarvan er 16 versleuteld kunnen worden en zo op de pager bewaard kunnen worden. Deze pager maakt het makkelijk om tijdens werkzaamheden in contact te blijven staan met collega's op momenten die er echt toe doen, waar u zich ook bevindt. Net als vele andere pagers dient ook deze pager voorzien te zijn van één AAA batterij, die tevens meegeleverd wordt. De communicatie vindt plaats via het FLEX netwerk. De SPOK TITAN III PLUS biedt elke professional een gemakkelijke optie om verbonden te blijven naar anderen. Dit model beschikt over verschillende waarschuwingsopties, bijvoorbeeld het instellen van een herinnering zodat belangrijke dingen niet vergeten worden. Verder is het mogelijk om daarnaast diverse soorten waarschuwingen door te geven, zodat de andere gebruikers gelijk weten om wat voor oproep of situatie het gaat. Om te voorkomen dat oproepen en berichten niet gelezen worden is er een "ongelezen bericht"-indicator. Mocht een medewerker zich in een privésituatie voordoen kan diegene ervoor kiezen om geen waarschuwingen binnen te krijgen. Ook heeft de pager de functionaliteit van een wekker, waarbij er een tijdstip ingesteld kan worden waarna er een alert wordt afgegeven op de pager. Het verlichte display zorgt ervoor dat het scherm altijd goed af te lezen is, bijvoorbeeld in een donkere omgeving.
spok-pagers

Pakketinhoud

De TITAN III PLUS van SPOK wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SPOK TITAN III PLUS
Modelnummer(s) TITAN III PLUS
Accu 1 x AAA batterij
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

SPOK TITAN III PLUS specificaties

Algemene eigenschappen

Merk SPOK
Artikelnummer TITAN III PLUS
Productnaam SPOK TITAN III PLUS

Afmeting en gewicht

Afmeting 69.85 x 50.8 x 17.78 mm
Gewicht 45 gram

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 20 berichten
Berichten beveiliging Tot 16 berichten beveiligen
Versleutelde berichten Ja

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.