Swissphone RES.Q FLEX

De Swissphone RES.Q FLEX is een innovatie pager waarbij de communicatie verloopt over het FLEX netwerkprotocol. Waarschuwingen worden verzonden met behulp van het betrouwbare netwerk. Bovendien is het mogelijk om feedback te sturen vanaf de RES.Q met behulp van de geïntegreerde GSM-module... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone RES.Q FLEX is een innovatie pager waarbij de communicatie verloopt over het FLEX netwerkprotocol. Waarschuwingen worden verzonden met behulp van het betrouwbare netwerk. Bovendien is het mogelijk om feedback te sturen vanaf de RES.Q met behulp van de geïntegreerde GSM-module. Er zijn twee verschillende vormen van feedback (technische feedback en tactische feedback). Het GSM-kanaal kan worden gebruikt om de beschikbaarheid van gebruikers te verzenden of om de apparaatstatus te controleren. De gebruiker bevestigt na ontvangst van een oproep of hij aanwezig zal zijn of niet. De verantwoordelijke operator heeft daarna onmiddellijk inzicht in de personeelsbezetting en kan, indien nodig, extra personeel oproepen. De RES.Q FLEX verzendt na ontvangst van een oproep direct een bevestiging naar de controlroom. Oproepen kunnen worden doorgestuurd naar andere gebruikers in het geval er geen bevestiging in de controlroom wordt ontvangen. De vernieuwde cellulaire technologie kan worden gebruikt om de beschikbaarheid van personeel of de pager status te monitoren. De Swissphone combineert paging, gps en gsm in een alles-in-één oplossing die veel mogelijkheden biedt voor het optimaliseren van geïntegreerde waarschuwingssystemen. Meldingen worden ontvangen met behulp van betrouwbare paging technologie. Een extra functionaliteit zoals hierboven benoemd is het kunnen versturen van berichten via mobiele netwerken (3G). Voor de locatiebepaling van gebruikers kan voor buitenomgevingen de GPS functie gebruikt worden. Om locaties binnen te tracken is een iBeacon benodigd.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De RES.Q Flex van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SWISSPHONE RES.Q FLEX
Modelnummer(s) RES.Q FLEX
Accu 1 x 3.7V Accu
Lader Meegeleverd
Draagaccessoire Optioneel
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer RES.Q Flex
Productnaam Swissphone RES.Q FLEX

Afmeting en gewicht

Afmeting 80 x 53 x 24 mm
Gewicht 110 gram

Batterij eigenschappen

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Backlight Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 3 tot 5

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 128 berichten
Versleutelde berichten Ja

Verbinding eigenschappen

Frequentieband VHF / UHF
Protocol Flex
Cap-codes (RIC) 32

Omgeving eigenschappen

Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.