Swissphone RES.Q POCSAG

De Swissphone RES.Q POCSAG is een vernieuwde pager in twee mogelijke varianten die middels het POCSAG communicatieprotocol communiceert. De RES.Q is één van de meeste innovatieve alarmterminals van Swissphones. Waarschuwingen worden verzonden met behulp van de beproefde en betrouwbare PO... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone RES.Q POCSAG is een vernieuwde pager in twee mogelijke varianten die middels het POCSAG communicatieprotocol communiceert. De RES.Q is één van de meeste innovatieve alarmterminals van Swissphones. Waarschuwingen worden verzonden met behulp van de beproefde en betrouwbare POCSAG-technologie. Het ondersteunt ook verschillende vormen van feedback voor en na een waarschuwing, waardoor de efficiëntie en snelheid van alarmering en mobilisatie toenemen. Er zijn twee verschillende vormen van feedback (technische feedback en tactische feedback). De RES.Q is een combinatie van paging, gps en gsm in één oplossing waarmee het versterkte mogelijkheden heeft dan de traditionele pagers en zo een verbeterd waarschuwingssysteem kan bieden. De RES.Q POCSAG verzendt na ontvangst van een oproep direct een bevestiging naar de controlroom. Oproepen kunnen worden doorgestuurd naar andere gebruikers in het geval er geen bevestiging in de controlroom wordt ontvangen. De vernieuwde cellulaire technologie kan worden gebruikt om de beschikbaarheid van personeel of de pager status te monitoren. Het basismodel is de RES.Q XS. Een mobiele module is in het apparaat geïntegreerd om technische en tactische feedback te geven, evenals beschikbaarheidsbeheer. De RES.Q L is uitgerust met een GPS- en BLE-module die lokalisatie binnen en buiten ondersteunt via iBeacon. Zo kunnen eerstehulpverleners worden gelokaliseerd en kan hun afstand tot de noodlocatie worden bepaald. De RES.Q is ook geüpgraded met een SOS-noodoproepknop. Bij lang indrukken wordt automatisch een noodoproep, inclusief lokalisatie, naar een vooraf gedefinieerd controlecentrum gestuurd. Op deze manier kunnen reddingsdiensten altijd onopvallend hulp inroepen. Beide modellen kunnen worden uitgerust met een 2G / 3G of 2G / LTE-M mobiele radiomodule.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De RES.Q POCSAG van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SWISSPHONE RES.Q POCSAG
Modelnummer(s) RES.Q POCSAG
Accu 1 x 3.7V Accu
Lader Meegeleverd
Draagaccessoire Optioneel
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone RES.Q POCSAG specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer RES.Q POCSAG
Productnaam Swissphone RES.Q POCSAG

Afmeting en gewicht

Afmeting 80 x 53 x 24 mm
Gewicht 110 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Backlight Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 3 tot 5

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 128 berichten
Versleutelde berichten Ja

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.