Swissphone s.QUAD X35

De Swissphone s.QUAD X35 onderscheidt zich door zijn robuuste ontwerp en met zijn comfortabele gebruik en is daarmee een ideale oplossing voor veiligheidsdoeleinden en het doorgeven van noodsituaties. Allereerst maakt het binnenkomende meldingen uniek van elkaar door de keuze uit meerkleur... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone s.QUAD X35 onderscheidt zich door zijn robuuste ontwerp en met zijn comfortabele gebruik en is daarmee een ideale oplossing voor veiligheidsdoeleinden en het doorgeven van noodsituaties. Allereerst maakt het binnenkomende meldingen uniek van elkaar door de keuze uit meerkleurig LED, het volume en de mogelijkheid om melodieën af te spelen. Door zijn harde geluid kunnen mensen in de omgeving zich snel bewust zijn van de situatie, ook wanneer de gebruiker zelf in nood is. De robuustheid is ondersteund door de IP68 normering, waarmee de pager bestand is tegen het vallen van in ieder geval twee meter hoogte, en daarnaast geheel water- en stofdicht is. Hiermee is deze pager een uitstekende oplossing en draagt het dankzij zijn robuuste bouw bij aan een langere levensduur. Het display is allereerst gemakkelijk uit te klappen uit de pager die tevens verlicht kan worden op de achtergrond zodat tekst en meldingen ook in het donker zichtbaar zijn voor de gebruiker. Verder kunnen berichten tot 200 tekens weergegeven worden zodat de gebruiker altijd snel op de hoogte is van de juiste informatie. Tevens kunnen berichten ook versleuteld worden en kan de toegang afgeschermd worden met een PIN code. De pager biedt een geheugen voor 256 berichten met elk 32 karakters. De pager is daarnaast voorzien van Bluetooth Low Energy (BLE)-technologie waarmee het samen met de s.ONE-softwareoplossing de mogelijkheid heeft om de s.QUAD te verbinden met een compatibele smartphone of ander BLE-compatibel apparaat. Het opladen van de pager duurt ongeveer vier uur, waarna maar liefst 2400 uur de pager actief kan zijn. Met een gewicht van 108 gram is deze pager voor de gebruiker geen obstakel en zonder problemen mee te nemen. De pager is verkrijgbaar in de UHF of VHF frequentieband en is uit te breiden met diverse accessoires zoals een multi-lader, lederen case of veiligheidsband.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De s.QUAD X35 van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone s.QUAD X35
Modelnummer(s) s.QUAD X35
Accu NiMH accu of dry cell (AA)
Lader Enkelvoudige lader of multilader (optioneel)
Draagaccessoire Clip holster (meegeleverd)
Overige Optioneel: Lederen case of veiligheidsketting
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone s.QUAD X35 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer s.QUAD X35
Productnaam Swissphone s.QUAD X35

Afmeting en gewicht

Afmeting 81 x 64 x 22 mm
Gewicht 108 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Grijswaardig Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 6 tot 8

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 64 berichten met elk 32 karakters
Berichten beveiliging Ja
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.