Swissphone TRIO

De Swissphone TRIO is een pager die met name gezien kan worden als een ideale pager voor gebruikers die alleen op een plek werkzaamheden uitvoeren. De pager is daarom met name onderscheidend vanwege zijn veiligheidsmodules, waardoor deze pager een geschikte oplossing is in gevaarlijke omge... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone TRIO is een pager die met name gezien kan worden als een ideale pager voor gebruikers die alleen op een plek werkzaamheden uitvoeren. De pager is daarom met name onderscheidend vanwege zijn veiligheidsmodules, waardoor deze pager een geschikte oplossing is in gevaarlijke omgevingen waar werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De TRIO terminal kan zelf noodsituaties herkennen en zelfstandig doorgeven aan andere pager-gebruikers. Wanneer deze melding wordt verstuurd zal de huidige positie van de gebruiker meegezonden worden. Verder geeft de TRIO zelf een hard, hoorbaar alarm af zodat omstanders bewust worden van de noodsituatie en op het geluid af kunnen gaan. Ook kan de gebruiker zelf aan de bel trekken door de noodknop in te drukken. Dankzij zijn diverse veiligheidsfuncties waarmee het vele pagers achter zich laat, is deze pager bij uitstek geschikt voor een scala aan toepassingen. Allereerst is deze geschikt voor procesinspecties zoals energiecentrales, zuiveringsinstallaties, afvalverwijdering of fabrieken. Ook is deze geschikt voor medewerkers in productie-installaties, opslagruimtes, kelders, tunnel- of wegenbouw, beveiliging of lokale ambtenaren/overheidsmedewerkers. Veiligheid is namelijk een topprioriteit voor bedrijven en organisaties, werknemers moeten onmiddellijk geholpen worden bij een ongeval en collega's moeten onmiddellijk worden gewaarschuwd in geval van nood. Met zijn bewuste en automatische functies en de verschillende lokaliseringsmogelijkheden (GPS of beacons via Bluetooth) voldoet de Swissphone TRIO aan de hoogste eisen van de huidige veiligheidsnormen binnen een organisatie.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De TRIO van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone TRIO
Modelnummer(s) TRIO
Accu Lithium-ion accu (480 mAh)
Lader Meegeleverd
Draagaccessoire Lederen case (optioneel)
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone TRIO specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer TRIO
Productnaam Swissphone TRIO

Afmeting en gewicht

Afmeting 80 x 53 x 24 mm
Gewicht 110 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Backlight Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 3 tot 5

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 128 berichten met elk 32 karakters
Berichten beveiliging Ja
Versleutelde berichten Ja

Omgeving eigenschappen

IP-normering IP68
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.